Hodnocení soutěžě Baška 2011


Upozornění!! Toto je můj /Dalibora Velčovského/ soukromý pohled na danou soutěž.Kromně toho,že je zde zveřejněn,nemá nic společného s SDH Vyšní Lhoty.Zároveň tato tabulka byla dne 10.11.2011 změněna a to na základě některých připomínek.Proto případné komentáře pod touto tabulkou, nemusí být aktuální.

MístoDatum Čas
Baška25.6.201113:00
.
Počet družstev : 33 M-21 Ž-12
.
Terén-trávaTrať-kombinacePravidla-vlastní/BL
.
Hodnocení : 1-nejhorší 5-nejlepší
.Body
Organizace4
Parkování4
Plynulost soutěže4
Občerstvení3jen párky
Rozhodčí4
Startér5
Časomíra3jeden displey
Viditelnost časomíry4
Moderování3
Zázemí:stany,WC,atd.3
.
Celkem bodů 37 z 50 možných
.
Celkový dojem /1-10/71-nejhorší,10-nejlepší
Hodnocenípěkná soutěž
Připomínkakoberce kolem základny

4 komentáře u „Hodnocení soutěžě Baška 2011“

  1. Ještě Re:Michal-Tvoje slova jsem si vzal každopádně k srdci.Proto některé prvky v hodnocení soutěží za rok 2011 budou vymázany a přepočítany tak,aby byla BL co nejmíň znevýhodněna.Je pravdou,že se kombinace dost špatně hodnotí v rámci rovinek a výsledně poškozuje některé organizátory.Proto není zde zveřejněna už soutěž z Karolinky byť je už dávno napsána.Zároveň oznamuji,že po hodnocení Palkovické soutěže /která se jim mimořádně povedla a respektoval jsem hlasování tudíž to beru jako by byla v původním termínu/,nasledující dvě kola BL nebudu hodnotit./to jen pro ty co to čtou a čekali by na to/.Dalibor

  2. Jo co se týče te viditelnosti proudařů tak v sekci soutěže jsou videa.Tak se podívej.Z velkého úhlu kamery jdou vidět oba,takže jsi je musel vidět oba s přehledem !!!viz:

  3. Naši soutěž logicky nehodnotím.Díky za postřehy.Škoda,že jsi je nenapsal loni po soutěži.O těchto chybách víme a pracujeme na nich.Parkoviště u areálu bylo osobními auty obsazeno turisty,kteří tam parkovali od rána.Traktůrek jezdil poprvé a taky má letos jiné instrukce.To že nebyl k sehnání jste si z části způsobili sami,ale nic Ti nebránilo si stroj dovést k základně sám.Dali jsme ho tam právě kvůli tomu,že se parkovalo relativně daleko a že je kopeček před vjezdem.Terén byl ovlivněn dešti a přibude koberců.Struska prorostlá trávou není zrovna ideální je ale rovná.Zázemí areálu je zase zatím pro mně přednější než terén.Zároveň mám v BL rádši kombinace než rovinky.Je logické,že kombinace ubere na bezpečnosti,ale na tom je BL postavená a já hodnotím všechny soutěže,kde jsem nejen BL.K bezpečnosti u nás: proto tam jsou ty kruhy ,aby proudaři doběhli k terčům.Tím jsou zabité dvě mouchy jednou ranou /kombinace a bezpečnost/.A základní podmínka viditelsnosti stroj-rozdělovač-proudař byla splněna.A co se týče vaší soutěže tak ta se vám letos hodně povedla a klukům jsem to říkal.Letos se na organizaci soutěží hodně zapracovalo a kvalita je hodně znatelná a o to třeba mi jde,když už se to jmenuje liga.Takže nesouhlasím s tvrzením v P.S. Jen podvody stále zůstavají a tomu já kvalita neříkám.Dalibor

  4. Chtěl bych se zeptat jaké hodnocení bylo minulý rok na vaší soutěži. Co se týče parkování,tak to bylo trápné,jelikož osobní auta měly místa kousek od tratě a težší Avie musely jezdit do kopce,kde byla mokrá tráva,ze které se později stalo bláto při snaze najet na ni.Dostupnost se strojem byla hodně težká,proto asi byl zde ,, traktůrek“ který nebyl k dostižení ani po velké snaze ho sehnat. Kvalita tratě byla už snad po 10. družstvu nekvalitní a tím se samozřejmě snižuje i bezpečnost.Myslím si že oba proudaři nebyli vidět,ale u pravého si těď nejsem jistý ,ale i tak, kde je bezpečnost proudařů??? Nechci se tady dále rozepisovat,mám toho jěště mnoho,to bych asi radši osobně,ale podle mého takovéto hodnocení bych asi radši vynechal,jelikož se jedná o Beskdyskou ligu a o to v ní asi jde. A nejde mi jen hodnocení ale i o další,o kterém bych se nechtěl zmiňovat P.S. Nesnažil bych se zkvailtnit to,co před zkvalitněním bylo kvalitní.

Napsat komentář