Soutěž Široký Důl

Ahoj.Tak dnes vyšlo startovní pořadí v Širokém Dole. Ženy 38. a muži 110.Doprava se bude řešit od zítřka.V jednání je ještě jeden autobus, kde bych mněl zítra dopoledne vědět jestli bude.Dalibor

5 komentářů u „Soutěž Široký Důl“

  1. Ahoj.Tak máme to zasebou.Chci poděkovat týmům za objetavý výkon a to skoro bez tréninku.Výsledky Ž -21 z 38 ,M 49 z 111.Zároveň se sluší poděkovat SDH Hájov a Zuzce Vyvialové za pomoc na této nejprestižnější soutěži v Česku.Na první účast velice solidní!!!Videa se již zpracovávají a postupně budou dodávány.Chybí asi 20 týmů zacož se omlováme,ale i kamery a baterky jsou kapacitně omezeny.Viz. asi oblíbené Radimové reporty ze soutěží.

  2. Ahoj.Odjezd do Širokého Dolu v 5:00 sraz 4:30 na hasičárně.Hájov vyzvedáváme v 5:15.

  3. Ještě jedna věc.Po domluvě budeme točit vybraná videa a během příštího týdne se objeví na našem webu.Uvidíme kolik jich natočíme,ale pokusíme se natočit co nejvíc těch nejlepších týmů.

  4. Ahoj.Takže jedou zatím tři auta.Předběžně: ja beru Pavlu,Lucku,Zuzku aLukáše:Radim bere Nikolu,Pavlu,Denču a Boga:Siki bere vozík a vzhledem k tomu,že bere savici z Hájova veme Hájov.Odjezd domluvíme zítra.Po tréninku bude porada na hasičárně.

  5. Ahoj.Takže autobus nebude.Pojedeme 3-4 auty. 1x já,1x Radim, 1x Mirek Muroň /i z vozíkem/ 1 x asi Martin.V pátek se dohodneme ,kdo s kým.Nutno počítat ještě z Hájovem /cca 3-4 lidi/

Napsat komentář